Learning on the job

Coaching

Doelgericht ontwikkelen, individueel of in teamverband. Met praktijkgerichte coaching op de werkvloer, helpen wij je om je talenten te ontdekken en beter te benutten. Om valkuilen te voorkomen en effectief (persoonlijk) leiderschap te ontwikkelen op een manier die bij jou past.

Kennis en ervaring

Met onze kennis en ervaring in de agrarische sector lopen wij letterlijk mee in jouw werkomgeving. We stellen vragen en bepalen samen met jou je leerdoelen. Zo creëren we een leerplan op maat waarmee jij in korte tijd kunt groeien, persoonlijk en in je werk, en daarmee een win-win situatie biedt voor jou en jullie bedrijf.

Coachtraject

Breng jouw talent tot waarde

Ben je een jonge, ambitieuze professional in de agrarische sector? Start dan met een traject op maat om jouw talent tot waarde te brengen. We stellen scherp wie jij bent, wat je talenten zijn en waar je heen wilt. De kracht van het traject zit hem in het vertalen van deze onderwerpen naar een praktische aanpak op de werkvloer. Je gaat aan de slag met gerichte opdrachten en wordt met coaching ondersteund in zowel je ervaringen als situaties waar je in de praktijk tegenaan loopt.

In dit traject doorlopen we 5 stappen voor groei. We gaan ‘zaaien, wortelen, groeien, bloeien en oogsten’. Van organisatieontwikkeling tot teeltkunde en persoonlijke ontwikkeling, wij helpen jou in het zetten van stappen. In het ontwikkelen van nieuwe leiderschapskwaliteiten, de bewustwording van jouw talenten, je overtuigingen en het creëren van de ruimte om deze effectief in te zetten.

Leeromgeving

Learning on the job

Wij zien jouw werkplek als de beste leeromgeving. In iedere organisatie is kennis aanwezig. De uitdaging zit hem vaak in het borgen en overbrengen van die kennis. Met inlevingsvermogen en creativiteit zetten Beanstalk trainers zich dagelijks in om ieders talenten optimaal te benutten én uit te breiden.

Doordat wij goed bekend zijn met de praktijk, jouw dagelijkse werkomgeving, zijn wij in staat ons in jouw situatie te verplaatsen. Dit maakt dat wij je beter kunnen begrijpen en daarmee begeleiden. Tijdens de coaching maken we dan ook gebruik van praktische situaties waar jij tegenaan loopt en waar jij in wil groeien. Of het nu gaat om communicatieproblemen op de werkvloer, stagnerende processen in de kas, lastige collega’s of hele andere situaties, met elkaar creëren we een persoonlijk ontwikkelplan om met jouw uitdagingen om te gaan.

Voorbeeld: miscommunicatie

Als een teler aangeeft dat er een BEETJE aantasting op het product zit en tijdens de verwerking blijkt dat dit 80% is, ontstaan er problemen in de verwerking en afzet. Hoe kun je dit in je communicatie voorkomen?

Maatwerktraject

Coaching in teamverband

Leren van collega’s terwijl je jouw eigen uitdagingen aangaat. Met de huidige arbeidsschaarste en snelheid van de ontwikkelingen in de tuinbouw, is het belangrijk maximaal gebruik te maken van de talenten die je in huis hebt. Niet alleen van jezelf, maar van al je collega’s.

Wil jij je eigen ontwikkeling combineren met het ontdekken en benutten van de talenten in je team? Maak dan gebruik van coaching in teamverband. In een maatwerktraject onderzoeken we de huidige situatie en de leeruitdagingen in jouw team. We ontwikkelen een traject waarin we bestaande talenten verfijnen en nieuwe vaardigheden aanleren.

Ook hier coachen we op de werkvloer, waarbij we de talenten van jullie teamleden samenbrengen. Zo werken we met elkaar richting zelflerende teams die de kennis in jullie organisatie borgen én door ontwikkelen. Dankzij het praktische karakter van deze manier van coachen, kun je alles wat je leert direct toepassen in jouw manier van werken. Benieuwd hoe? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Start jouw coachtraject

Ben jij benieuwd hoe je talenten kunt maximaliseren en optimaal kunt inzetten? Hoe je jouw leiderschapskwaliteiten kunt verbeteren? En hoe je het beste uit je team kunt halen? Neem dan contact op! Samen starten we een coachtraject voor persoonlijke groei of team ambities.

Privacy verklaring

11 + 9 =