Learn to grow!

Beanstalk

Learn to grow! Mensen stimuleren om te leren en ontwikkelen binnen agrarische bedrijven of organisaties, dat staat binnen Beanstalk centraal. Wij creëren een inspirerende leeromgeving voor zowel leidinggevenden als medewerkers. Een plek voor talentontwikkeling. Een plek om te bouwen aan toekomstbestendige organisaties in de agrarische sector.

Effectief voor ieder groeiproces

We benaderen het leren en ontwikkelen van mensen als een groeiproces De werkplek is de beste leeromgeving. Beanstalk gaat er van uit dat alle kennis al aanwezig is. Door bewust, doelgericht en met nieuwe inzichten in jezelf en je omgeving te werken richting een volgende stap, kun je jouw leerproces versnellen.

Door op een praktische en effectieve manier vanuit de werkvloer te coachen en trainen, helpt Beanstalk bij het bouwen van zelflerende en toekomstbestendige bedrijven in de agrarische sector. We bieden ondersteuning bij onderwerpen als onboarding én behoud, organisatieontwikkeling, teelttechnieken en persoonlijke ontwikkeling. Kenmerkend voor onze manier van werken zijn het benutten van praktische ervaring in de sector, gecombineerd met inlevingsvermogen, daadkracht en creativiteit.

Investering

Jack and the Beanstalk

Naast een verwijzing naar de agrarische sector, verwijst de naam Beanstalk naar het kinderverhaal Jack and the Beanstalk. In dit verhaal koopt Jack enkele toverbonen. Na het planten groeit uit deze bonen een bonenstaak die tot aan de hemel rijkt. De bonenstaak zelf levert hem (uiteindelijk) geen windeieren op.

Ook in persoonlijke ontwikkeling is het de investering die loont. Zodra mensen bereid zijn deze investering te doen, zijn zij in staat om ongekende hoogten te bereiken. Hoogstwaarschijnlijk zullen zij van tijd tot tijd buiten hun comfortzone moeten treden, maar door te blijven leren kunnen zij ook blijven groeien.

beanstalk sjoerd nieboer

Ik ben enthousiast, nieuwsgierig, creatief en sociaal. Vroeger wilde ik uitvinder worden, stiekem droom ik daar nog geregeld van. Nu zet ik mijn inventiviteit in om nieuwe werk- en leervormen te ontwikkelen, zodat er steeds nieuwe leerprocessen kunnen ontstaan.”
Sjoerd Nieboer, trainer en oprichter van Beanstalk

Passie

Sjoerd Nieboer

Met mijn passie voor leerprocessen én de tuinbouw, richtte ik in 2018 Beanstalk op. Het trainingsbureau dat zich richt op kennisborging en -deling in de agrarische sector. In de vaste overtuiging dat de kennis al binnen bedrijven aanwezig is, ga ik op praktische wijze aan de slag met coaching en trainingen op maat.

Door mijn ervaring in zowel de agrarische sector als in het onderwijs, kan ik mijn programma’s aanpassen aan de verschillende manieren waarop mensen leren. Ik leer zelf bijvoorbeeld het beste wanneer ik intrinsiek gemotiveerd ben, door dezelfde motivatie bij mijn coachees op te zoeken, creëer ik op effectieve wijze blijvende leerervaringen.

Review

Sjoerd is als coach een prettige gesprekspartner en houdt op de juiste manier een spiegel voor. Vooraf was er een goede structuur voor het coaching traject gemaakt. Dit vormde een mooie basis maar naarmate je elkaar beter leert kennen wordt het traject steeds meer naar wensen gepersonaliseerd.
Dirk van Mil, EveryD Flowers

Samenwerkingspartners

Groeien en ontwikkelen

Kennismaken met een “bakkie”?

Ben jij benieuwd wat Beanstalk jou te bieden heeft? Laten we dan eens kennismaken. Onder het genot van een bakkie koffie bespreken wij jouw ambities en doelen. Samen komen we tot een concreet plan om jouw bedrijf te helpen groeien en ontwikkelen.

Privacy verklaring

11 + 13 =