Workshop: 
‘Helder presenteren kun je leren’ 

  • Heb jij het weleens gehad dat je een kristalhelder verhaal hebt gepresenteerd aan een publiek en dat je bij de eerste vraag denkt: “Die heeft er niks van begrepen……”
  • Of heb jij weleens je team geïnstrueerd tijdens een teamvergadering en dat je bij de uitwerking dacht: “Is dit wel goed overgekomen?”

     

Voorjaar 2024

Workshop:

Helder presenteren kun je leren

De manier waarop we kennis overdragen is eigenlijk net zo belangrijk als de informatie zelf. Om te zorgen dat de essentie van jouw verhaal écht overkomt is het van belang dat jouw boodschap aansluit op de kennis en belevingswereld van de ander. Is diegene heel technisch? Leef je uit en deel alle inhoudelijke kennis die je hebt. Wil diegene juist snel weer aan de slag? Zorg dan dat je alleen overbrengt wat voor diegene echt belangrijk is.
Of je nu medewerkers aanstuurt of jouw kennis van de sector deelt als productspecialist, doordat iedereen anders is en anders leert, krijg je te maken met een didactische uitdaging.

Realisatie

Inhoud van de workshop

In deze workshop leer je de aansluiting te vinden bij je publiek en leer je hoe jouw boodschap effectief overkomt.
Je leert wat belangrijke peilers zijn om je verhaal goed over te brengen, ook kijken we naar jouw manier van presenteren en dat wat jij je publiek wilt leren.

Voor wie?

Deze workshop is ontwikkeld voor mensen die een verhaal willen overbrengen aan een groep. Bijvoorbeeld trainers, productspecialisten, vertegenwoordigers en managers uit de agrarische sector.Door de expert te trainen in ‘trainers en didactische skills’ kan hij zijn verhaal beter overbrengen en vind hij connectie bij zijn publiek. Samen met hem maken we een training die echt hout snijdt.

Wat levert deze workshop je op?

Tijdens deze workshop ontwikkel je een presentatieplan voor een relevant onderwerp naar (eigen) keuze. Het presentatieplan bestaat uit duidelijke doelen en didactiek die past bij jouw persoonlijkheid. Ook ontwikkelen we werkvormen, die je kunt gebruiken om je verhaal effectief over te brengen.
Uiteraard testen we ook of je plan werkt!

Je gaat dus naar huis met een presentatieplan voor jou eigen verhaal waarmee je je publiek goed kunt bereiken. We werken in deze workshop met een kleine groep zodat er alle ruimte is om je vragen te stellen.

Praktische informatie

Beanstalk trainer: Sjoerd Nieboer

Locatie: World Horti Center in Naaldwijk

Wanneer: Op een nog nader te bepalen datum in het voorjaar van 2024. Aan de hand van een datumprikker bepalen we een datum die voor iedereen past.

Tijd: 13.30 tot 17.00 uur

Investering: 250 euro excl. btw (inclusief drankjes, hapjes en materiaal)

Deelnemen aan de workshop! 

Wil je je aanmelden voor deze workshop of wil je meer informatie?
Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met je op! 

Privacy verklaring

3 + 7 =