Kennismaken

Beanstalk

Leert bedrijven en mensen groeien!

Kennismaken

Beanstalk:
Leert bedrijven en mensen groeien!

Van de kansen die technologische ontwikkelingen ons bieden tot energie-uitdagingen, arbeidskrapte en virussen. Ook binnen de tuinbouw zijn bedrijven continu in beweging. Hoe gaat jullie bedrijf om met veranderingen in deze uitdagende tijd?

Met een unieke combinatie van bedrijfskundige kennis, creativiteit en praktische ervaring, creëert Beanstalk een inspirerende leeromgeving voor de glastuinbouw. Ons ervaren team van specialisten, stimuleert de persoonlijke ontwikkeling, optimaliseert en professionaliseert processen en werkt aan toekomstbestendige, zelflerende organisaties. Benieuwd hoe? Laten we een bakkie doen!

Coaching

Met de werkvloer als leeromgeving werken we zowel aan persoonlijke leerdoelen als de leeruitdagingen van jouw bedrijf. Learning on the job, persoonlijk of in teamverband.

Organisatie ontwikkeling

Professionele ondersteuning in het realiseren van groei. Van personeel onboarden én behouden tot het creëren van vloeiende processen in de kas en op de werkvloer, zelflerende teams en organisaties.

Train de trainer

Zorg dat jouw kennis en ervaring écht overkomen op een ander. Wij helpen experts om effectief kennis over te brengen voor informatieborging en heldere communicatie.

Educatie

Kennisdeling met maatwerk modules. Van trainingen in teelt en bedrijfskunde tot de ontwikkeling van educatiematerialen voor het tuinbouwonderwijs en de glastuinbouw.

Beanstalk school

Wil jij direct beginnen met inspirerende workshops, masterclasses of leergangen? Schrijf je in en maak kennis met onze coaches, trainers en strategisch denkers tijdens een van onze programma’s.

About Our Products

Trusted Organic Farm Food

Maecenas varius scelerisque tempus. Pellentesque volutpat, quam et molestie tempus, nulla nunc rhoncus lectus, et ultricies lorem libero in dui. Morbi a lorem mollis, laoreet ex a, euismod ex.

How It Works

Learn More About Our Process

Curabitur aliquam leo vel porttitor suscipit. Mauris non sem pellentesque, ultricies lorem sit amet, ornare massa.
1. Cultivate

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

2. Harvest

Mauris tincidunt dui ac mi vestibulum, a malesuada urna eleifend. Aliquam erat volutpat.

3. Deliver

Donec ac ultrices velit. Phasellus facilisis nunc sit amet aliquam elementum. Cras nec molestie justo.